Valmistuin sky-cidesco kosmetologiksi v.2000 Helsingin Palvelualojen oppilaitoksesta (nykyinen Stadia) ja ajatus oman hoitolan laittamisesta syntyi heti alkumetreillä.

Pidän työstäni ja tiesin, että tämä on se mitä haluan tehdä aina. Asiakaspalvelu on ollut aina lähellä sydäntäni ja sitä se on edelleen. Saada palvella ja auttaa asiakkaita on suuri ilo ja energia. Kiitos siitä teille jokaiselle!

Kauneushoitolani avasi ovensa ensimmäisen kerran 6.1.2001 Hyvän Olon Keskuksessa, Myyrmäessä. Siitä tie jatkui vuoden päästä kivenheiton päähän Uomatielle, jossa hoitola palveli lähes 14vuoden ajan.

Sitten elämä ja tilanteet johdattivat niin onnellisesti, että löysin oman liiketilan hoitolalle 700m päästä. Uusi osoite on Virtatie 7, usein hoitolan edessä kadulla on fuksian värinen ständiteline, jonka huomaa vaikka kauempaakin! Auton voi jättää lähes hoitolan oven eteen, muistathan vain parkkikiekon 🙂 

 Työskentelen liikkeessäni joustavasti ja myös ilta-aikoja saa kysyä! Palvelen arkisin maanantaista-perjantaihin ja sekä tarvittaessa lauantaisinkin. Käyn monta kertaa vuodessa ammattikoulutuksissa, kursseilla, koska haluan tietää ja osata uusimmat tuulet, vanhoja unohtamatta. ’Vierivä kivi ei sammaloidu’..

Valmistuin merkonomiksi keväällä 2015 ja koin, että opinnot onnistuivat erittäin hyvin, opiseklu oli mielekästä suorittaa työnohella sekä käytäntö oli sopiva yrittäjälle!

Vapaa-ajallani minut voit löytää kuntosalilta, ulkoilemasta, erilaisista konserteista sekä matkoilta. Myös kaikenlainen musiikki, taide ja runous on lähellä sydäntäni.

 Kiitos Sinulle asiakkaani, sinua ilolla aidosti palvellen!

Hoitolan 19. palveluvuosi lähtee käyntiin v.2020,  joten siitä nöyrästi ja kiitollisena kiitän Teitä kaikkia! On suuri ilo ja onni saada tehdä sitä työtä, mikä on itselleni se paras ja rakkain.

~ Saija

   

 

http://www.cidesco.com/home/