Kestopigmentointi 

Huoliteltu ulkonäkö ilman meikkiä työhön ja vapaa-aikaan.


Kestopigmentointina silmien- ja huulten rajaukseen sekä kulmiin vahvistamaan asiakkaan omia piirteitä ja voidaan myös korjata epäsymmetriaa.

Kestopigmentoinnin
hinta 500€ /kohde

Silmät+huultenrajaus+kulmat
yhteishintaan 1200€

Kestopigmentointi -käsittely

Asiakas voi halutessaan tulla puolen tunnin ilmaiseen konsultointikäyntiin, jolloin pigmentointisuunnitelma piirretään iholle oikeine väreineen ja tehdään mahdolline ihotesti. Kestopigmentointikäsittelyn aluksi iholle levitetään puudutusainetta. Puudutteita lisätään koko työskentelyn ajan.Väri viedään neuloilla ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointia ei koeta ammattilaisen tekemänä kivuliaana. Kestopigmentointi tehdään laadukkailla ammattilaistason välineillä. Puudutuksineen ja jälkikäsittelyineen kestopigmentointi vie aikaa 1,5-2 tuntia/kerta.

Kestopigmentoinnin jälkeen

Muutamana päivänä kestopigmentoinnin jälkeen voi esiintyä ihon hilseilyä, punoitusta, turvotusta ja lievää rupeentumista.Viiden vuorokauden ajan on vältettävä saunaa, uimista, aurinkoa, hikoilua ja meikkaamista. Kotona pigmentointialuetta hoidetaan annetuilla aineilla ja ohjeilla.

Kestopigmentointi -tekniikka, jälkipigmentointi
ja pigmentoinnin toisto

Tekniikka on tatuoinnin kaltainen, mutta kestopigmentoinnissa värit hiipuvat pois luonnollisesti 2-6 vuodessa.

Haluttu alue pigmentoidaan yleensä 2 kertaa.
Uusintakäsittely suoritetaan 4-8 viikon päästä.
Kestopigmentointi toistetaan, sillä väriä poistuu ihosta yksilöllisesti ensimmäisen käsittelyn jälkeen.
Jälkipigmentoimalla tuloksesta tulee kestävä ja väristä tasainen.

Pigmentoinnin voi pitää yllä ja halutessa uusia vuoden välein, tarpeen mukaan. Tällöin pigmentoinnin vahvistamisen saa puoleen hintaan (250€)