Mikroneulaus on erittäin tehokas keino uudistaa veltostunutta tai juonteista ihoa!

neulaushoito 1h, alkaen 180€

Hoidon avulla saavutetaan myös erittäin hyviä tuloksia arpien, hyperpigmentaation (maksaläiskät ja muu ihon epätasaisuus) ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa. Mikroneulaus vahvistaa auringon vaurioittamaa ihoa kuin myös couperosa ihoa. Ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen.

Mikroneulaus saa ihon itse tuottamaan lisää kollageenia ja tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Laitteella voidaan hoitaa tehokkaasti kasvojen kaikki osat kuten herkät silmän- ja huultenympärysiho.

Mikroneulauksen avulla imeytettävät tehoseerumit mahdollistaa tehoaineiden lähes täydellisen imeytymisen kaikkiin ihon kerroksiin.

Koneellinen mikroneulaus on kasvattanut suosiotaan sen vaikuttavia tuloksia. Ihmiset, jotka kärsivät aknearvista, epätasaisesta ihonväristä, laajentuneista huokosista tai jotka haluavat ihoonsa heleyttä ja näkyviä tuloksia, ovat omaksuneet tämän hyväksi vaihtoehdoksi. Lisäksi hoidot ovat hyvin siedettäviä. Tämä on erinomainen käsittely asiakkaille, jotka etsivät enemmän tuloksia kuin mitä tavanomaiset kasvohoidot antavat.

Koneellinen mikroneulaus on turvallinen ja hygieeninen, jossa käytetään steriilineulapäätä syvyydeltään 0,25-1,5 mm. Pituus riippuu siitä, mikä määritetään parhaiten asiakkaan ihotyypin ja hoidettavan alueen tarpeeseen. Toisin kuin yleisesti luullaan, se ei ole välttämätöntä, että neula tunkeutuisi syvälle ihoon, koska tehokkaita tuloksia voidaan saavuttaa paljon matalammissa neulaus syvyyksissä. Hoidossa käytetään laadukkaita ja tehokkaita nanopore cit-seerumeita, jotka imeytyvät hoidettavaan ihoon ja tekevät kasvoille heleyttävän & uudistavan vaikutuksen!

Aknearpi/ maksaläiskien hoidoissa on mahdollisuus saada 70% parannus, suositus on 4-6x hoitokertaa. Mikroneulaus on erittäin tehokas tapa hoitaa mm. aknearvet käyttämättä liian aggressiivisia tekniikoita.

 

Vaikutukset:

¤ Kiinteyttää ja kohottaa sekä elvyttää ihoa

¤ Tasoittaa arpia ja akne-arpia Silottaa ryppyjä ja juonteita

¤ Pienentää huokosten kokoa

¤ Häivyttää raskausarpia 

¤ Silottaa selluliittia

Mikroneulausta ei tehdä:

¤ Iho on tulehtunut

¤ Ihossa on sieni tai bakteeri-infektio (esim. huuliherppes)

¤ Ihossa alle 6kk arpi

¤ Raskaanaoleville

Neulauksen jälkeen on hyvä huomioida:

¤ Saunominen ja aurinkoon meno, uiminen, hikiliikunta on kielletty (n 12h ajan) 

¤ Kesäaikaan huolehdittava riittävästä suojakertoimen käytöstä hoidon aikana, ehdottomasti vähintään suojakerroin 30 

¤ Iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä

¤ Ihon pitää antaa olla rauhassa /et saa koskea käsin ihoosi seuraavaan 6 tuntiin

¤ Vaihda myös puhdas tyynyliina hoidon jälkeen 

¤ Huolehdi ihon riittävästä kosteutuksesta