Yumi-kestotaivutus ripsille!

 

Kestotaivutuksien kuningatar: Yumilash, upea ilmestys, joka helpottaa arkea, meikkausta ja saa aikaan kauniit säihkysilmät käden käänteessä! Hoito sopii kaikille, ripsien pituudella ei ole väliä, käy kaikenlaisille luonnollisille ripsille! Hoitoaika on 1h ja hinta 92€ , joka sisältää ripsien värjäyksen! Hemmottelussa moni nukahtaa kauneusunille ja herätessään ripset ovat muuttuneet uudeksi 🙂

Arjen helpottaja ja pelastaja! Enää ei tarvita ripsien taivuttimia – Yumi tekee sen puolestasi. Suuri suositus, tule ja kokeile miksi siitä niin moni tykkää!

 Heti hoidon jälkeen ei suositella silmille vesikosketusta, joten muistathan olla seuraavat 12h pesemättä silmiä. Sen jälkeen se on ok ja saavutettu hoitotulos kestää hyvin.

                                        Lisäinfoa taivutuksesta:

 

  • YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.
  • YUMI™ Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.
  • YUMI™ Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella, sekä kestoväreillä.
  • YUMI™ Lashes asiakkaat ovat poikkeuksetta ihastuneet uudisteneisiin ripsiinsä ja pitävät siksi YUMI™ Lashes -lookkiaan yllä säännöllisillä käynneillä 8-12 viikon välein, valtuutetuissa kauneushoitoloissa.
  • Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

 

YUMI™ Lashes – niin luonnollista, ei mitään feikkiä!

ps.facebook sivuillani on albumi-kansiossa kuvia tehdyistä taivutuksista, käy katsomassa!